Mijnrijlespakket

De opdracht

Voor Mijnrijlespakket heb ik een verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Ik heb een website ontwikkeld met een landelijke uitstraling, waardoor potentiële leerlingen zich aangesproken voelen. De website is gebruiksvriendelijk en informatief, met duidelijke informatie over de rijlespakketten waarbij je makkelijk kunt inschrijven om te starten met je rijbewijs B.

Daarnaast heb ik een logo ontworpen waarin het voorrangsbord en les icoon is verwerkt. Dit perfect past perfect in de rijschool branche. Het logo straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Er zijn ook diverse Instagram posts gemaakt, geheel in de huisstijl van Mijnrijlespakket. Deze posts zijn ontworpen om de betrokkenheid op social media te verhogen en de naamsbekendheid te vergroten. Met deze werkzaamheden krijgt Mijnrijlespakket een professionele en consistente uitstraling.

Case informatie

Creativiteit in Web & Design!

Interesse? Neem contact op!

Wil je meer weten over deze case of ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Web Developer

Grafisch Ontwerper